Personeel werven anno 2023

Services

Je doet weer een poging om personeel te werven? Of je plaatst dezelfde vacature voor de vierde keer op LinkedIn in de hoop dat er deze keer toch iemand reageert? Wij snappen de frustratie. Tijden zijn veranderd. Er is zo’n groot aanbod aan vacatures, dat het voor werkzoekenden geen enkel probleem is om werk te vinden. De kunst blijft echter – voor zowel de kandidaten als werkgever – om een goede match te vinden. JobMonkey helpt bedrijven bij het werven van gekwalificeerd personeel door het inzetten van effectieve middelen en door te adverteren op platforms waar jouw doelgroep ook écht actief is. Op deze manier vinden wij het talent dat jij nodig hebt om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen.

JobMonkey biedt de oplossing om met je vacatures op te vallen bij de juiste doelgroep

Wij zetten moderne technieken en algoritmes in om deze ‘match made in heaven’ voor jou te realiseren. Zo kun je niet alleen snel schakelen, je zult ook zien dat er geschikte kandidaten in je mailbox verschijnen. De matches die JobMonkey voor je maakt, worden namelijk direct naar je gemaild. Houd dus je mailbox in de gaten en pak de telefoon om kandidaten uit te nodigen.

Hoe werkt personeel werven met JobMonkey?

Doelgroeponderzoek: zeer gerichte job marketing

Wij schieten niet met hagel, maar gaan zorgvuldig voor je aan de slag met het maken van een doelgroepprofiel. Hierdoor kunnen we heel gerichte job marketing voor je gaan uitvoeren. Na dit grondige doelgroeponderzoek gaan we aan de slag met het creëren van aantrekkelijke vacatureteksten en bijbehorende content. Op basis van het doelgroepprofiel bepalen we waar we de vacature vervolgens gaan tonen. Zitten je potentiële kandidaten voornamelijk op Instagram te scrollen? Of zoeken ze het meer in de zakelijke hoek en maken ze vooral gebruik van LinkedIn? Wat ze ook doen en waar ze ook zijn: JobMonkey vindt ze.

Employer branding: versterk je werkgeversmerk

Vervolgens zorgen we natuurlijk voor beknopte, duidelijke vacatureteksten waardoor kandidaten staan te trappelen om bij je te komen werken. Staan te trappelen? Jazeker! Want ook je bedrijf als werkgever zetten we goed op de kaart. JobMonkey verzorgt dus ook de complete employer branding voor je bedrijf. We combineren zeer gerichte job marketing en vacaturemarketing dus met een sterk staaltje employer branding. Hierdoor breng je niet alleen vacatures onder de aandacht, je zorgt er ook voor dat je jouw bedrijf neerzet als een aantrekkelijke werkgever waar mensen graag willen werken.

Een aparte Werkenbij website helpt je om geschikt personeel te werven

Om de ervaring van potentiële kandidaten te optimaliseren en hun enthousiasme nog verder aan te wakkeren, bouwen we een ‘werken bij’ website op maat voor jouw bedrijf. Hier komen al je vacatures op te staan, maar geef je potentiële werknemers ook een kijkje achter de schermen van jouw bedrijf. De ideale plek om je employer branding nog verder tot uiting te brengen. Personeel werven wordt makkelijker met een op zichzelf staande, speciaal hiervoor ingerichte website.

Sollicitatiefunnel: alleen geschikte kandidaten

Met onze volledig geautomatiseerde sollicitatiefunnel maak je het jezelf extra makkelijk. We richten deze funnel helemaal in naar jouw wensen en de functie-eisen die gelden voor de vacature. Zodra iemand interesse toont in je vacature krijgt deze persoon één of meerdere vragen. Afhankelijk van de antwoorden volgen er meer vragen, of wordt deze kandidaat als ‘geschikt’ of ‘ongeschikt’ gemarkeerd. De kandidaten die geschikt zijn voor de job komen direct in jouw mailbox terecht. Dit betekent dus dat je bij iedere match direct een afspraak kunt maken. Zo blijf je jouw concurrenten een flinke stap voor.