Sneller geschikt personeel

Onze werkwijze

JobMonkey biedt dé innovatieve manier om nieuw personeel te werven. Met onze doelgerichte werkwijze, creativiteit en technologische hulpmiddelen zijn wij in staat om de juiste kandidaten te vinden, te enthousiasmeren en te laten solliciteren.

1. Intake

Wat heb je nodig?
Ieder bedrijf en hiermee iedere vacature is uniek en dit vraagt om een unieke aanpak. We bekijken samen met jou welke doelstellingen er zijn. Op basis van de doelstellingen brengen wij een advies uit. Dit advies is dus echt gericht op het vinden van kandidaten voor jouw bedrijf. Daarbij kijken we niet alleen naar de inhoud van de functie, maar ook naar je werkgeversmerk, oftewel ‘employer branding‘. We zoeken dus niet alleen een match in kwaliteiten, maar ook in persoonlijkheid en ambitie.
January 01, 2021
12 AM

2. Advies

Wat kan JobMonkey voor je doen?
Op basis van deze doelstellingen brengen wij een advies uit. Hiervoor doen wij grondig onderzoek naar de doelgroep.

Waar bevindt jouw doelgroep zich? Wat zijn de interesses? Welke werkervaring moet iemand hebben? Bij wat voor bedrijven hebben kandidaten bij voorkeur eerder gewerkt? Zijn er speciale hobby’s die duiden op de aanwezigheid van bepaalde kwaliteiten? Van welke social media maakt deze groep gebruik? We maken natuurlijk ook een zo nauwkeurig mogelijk demografisch model als dat van toepassing is op de vacature.

Aan de hand van het kandidaatprofiel ontwikkelen we vervolgens een stappenplan. In dit stappenplan staan zaken als ‘op welke platforms moeten we de vacature(s) plaatsen’ en ‘wat voor soort content consumeert deze doelgroep’.

January 01, 2021
12 AM

3. Ontwikkeling

Welke tools zetten we in?
Op basis van het advies en de daaropvolgende afstemming starten we met de ontwikkeling en contentcreatie. Er wordt een unieke SEO-proof Werkenbij website opgezet voor jouw bedrijf. Daarnaast wordt op basis van jouw doelgroep ook de sollicitatiefunnel samengesteld. Daarnaast worden je bestaande vacatureteksten onder de loep genomen en eventueel herschreven, zodat deze wervend zijn maar ook goed gevonden kunnen worden in de zoekmachines.
January 01, 2021
12 AM

4. Live!

Houd je mailbox in de gaten!
Jouw wervingscampagne gaat live! Jouw campagne draait nu op de gekozen kanalen, zoals social media, Google Ads en optioneel op de 11 populaire jobboards van Nederland. Geschikte kandidaten worden op basis van de ingegeven antwoorden geselecteerd en meteen naar je doorgestuurd. Het daadwerkelijke werven kan beginnen! Houd je mailbox in de gaten!
January 01, 2021
12 AM

5. Monitoring

Optimaliseren en fine tuning
Uiteraard wil je weten wat de prestaties zijn van jouw campagne. Vanuit een dashboard worden de resultaten gepresenteerd. Op basis van de verkregen data wordt jouw campagne geoptimaliseerd zodat deze nog beter aansluit bij de doelgroep en hiermee meer relevant bereik genereert.
January 01, 2021
12 AM

JobMonkey, werven en behouden van toptalenten

Weten hoe we jouw bedrijf kunnen helpen bij het werven van nieuw personeel of het versterken van je werkgeversmerk?