Over JobMonkey

JobMonkey verbindt getalenteerde werkzoekenden met bedrijven in verschillende sectoren. Onze missie is om je vacatures snel en moeiteloos in te vullen door de inzet van moderne technieken en tools.

Een roerige markt vraagt om een andere aanpak. Het vinden van geschikt personeel is een vak apart en vergt veel tijd en aandacht. Bovendien moet je in de huidige markt nog eens extra je best doen om überhaupt op te vallen tussen al je concurrenten die naar dezelfde talenten op zoek zijn. JobMonkey helpt je hierbij, zónder de kosten voor een duur werving en selectiebureau.

Met doelgerichte en opvallende vacaturecampagnes gaan wij voor je op zoek naar de beste match!

JobMonkey personeel werven

JobMonkey vervult vacatures en helpt je werkgeversmerk te versterken

Werk je samen met JobMonkey? Dan ontvang je gekwalificeerde kandidaten rechtstreeks in je mailbox! Je kunt op die manier snel aan de slag om de sollicitatieprocedure in gang te zetten. Je hoeft de kandidaten die in je mailbox binnenkomen niet meer te screenen. Dat hebben wij al voor je gedaan. Je kunt dus direct een afspraak maken met deze kandidaten.

Over JobMonkey

  • Wij bieden een op maat gemaakte sollicitatiefunnel. Volledig geautomatiseerd. Kandidaten verschijnen rechtstreeks in je mailbox.
  • We bouwen een aparte ‘Werkenbij’ website voor je. Zo presenteer je je vacatures én je bedrijf op een aantrekkelijke manier.
  • Door zeer gerichte job marketing campagnes zorgen wij dat jouw vacatures onder de aandacht worden gebracht bij de juiste doelgroepen. Bovendien bereik je hiermee ook mensen die (nog) niet actief op zoek zijn naar een nieuwe baan!
  • Wij helpen je bedrijf om het employer brand te versterken, waardoor potentiële kandidaten enthousiast worden gemaakt om bij jouw bedrijf te werken.

Wij zetten moderne technieken in om kandidaten te vinden

Werving en selectiebureaus en recruiters zijn er genoeg. En daar moet je er dan net maar eentje treffen die zijn of haar weg weet in jouw markt of niche. Moderne technieken hoeven de weg in jouw niche niet te leren kennen. De techniek vandaag de dag staat ons toe om te gedetailleerd te zoeken, te screenen en deze acties steeds verder uit te diepen en te specialiseren. Zo creëren wij voor onze opdrachtgevers een uitstekend werkende sollicitatiefunnel.

Onafhankelijk

Wij werven onafhankelijk voor jouw bedrijf. We zijn géén werving en selectiebureau, maar bieden innovatieve tools om op te vallen bij potentiële kandidaten waardoor zij sneller in aanraking komen met openstaande vacatures binnen jouw bedrijf.

Transparante werkwijze

We zijn geen werving- en selectiebureau maar werken volledig onafhankelijk om beter te kunnen werven voor jouw bedrijf. Tweewekelijks sturen we een rapportage van de resultaten van jouw campagnes en bezoeken of doelen op jouw website. Zo weet je exact wat er speelt en kijk je mee in de cijfers.

Weten hoe JobMonkey jou kan helpen je vacatures te vervullen?

Wil je snel aan de slag om de openstaande vacatures binnen je bedrijf te vervullen? Neem dan meteen contact op met JobMonkey. We vertellen je graag alles over onze aanpak en hoe we jouw bedrijf daardoor aan nieuwe talenten kunnen helpen.