Werkenbij website

Nieuwe medewerkers vinden valt niet mee. Het personeelstekort is groot en de vijver aan kandidaten blijft krimpen. Dit betekent dat je als bedrijf extra goed uit de verf moet komen als het gaat om je werkgeversmerk of ‘employer brand‘. Kandidaten kijken niet alleen naar de inhoud van de functie, maar ook naar secundaire arbeidsvoorwaarden én de cultuur en sfeer bij hun mogelijke nieuwe werkgever. Maar hoe pak je dat nou aan? Hoe zorg je er als bedrijf nou voor dat je niet alleen opvalt, maar dat mensen ook graag bij je wíllen werken?

JobMonkey heeft het ultieme antwoord: een losstaande Werkenbij website: een website in de stijl van je bedrijf waar potentiële kandidaten niet alleen de vacatures kunnen bekijken, maar wij zij allerlei interessante wetenswaardigheden over het bedrijf en de cultuur kunnen lezen en ervaren.

Werkenbij Website Felyon Rhenen

Voordelen van een losstaande Werkenbij website

  • Een website volledig toegespitst op het ‘werven van kandidaten’.
  • Betere vindbaarheid van jouw bedrijf
  • Hogere betrokkenheid van potentiële kandidaten
  • Aantoonbaar hoger conversieratio t.o.v. corporate website

Hogere conversie

Met een Werkenbij website realiseer je aantoonbaar hogere conversiepercentages dan met je reguliere bedrijfswebsite. Op een Werkenbij website krijgen kandidaten antwoord op al hun vragen over de onderneming en zij krijgen ‘een gevoel’ bij het bedrijf en bij de cultuur. Dit zorgt ervoor dat mensen zich niet alleen aangetrokken voelen tot de baan, maar ook tot het bedrijf. Dit leidt tot meer reacties van potentiële kandidaten.

Geef jouw bedrijf een gezicht

Een op zichzelf staande Werkenbij website is een uitstekende manier om je employer brand uit te dragen. Dit is een belangrijk aspect, omdat het je helpt om kandidaten aan te trekken die goed bij de functie én bij de bedrijfscultuur passen. Ten slotte geeft een vacaturewebsite je de mogelijkheid om je openstaande vacatures op een duidelijke en aantrekkelijke manier te presenteren. Dit verhoogt het aantal sollicitaties én het zorgt ervoor dat meer gekwalificeerde kandidaten zich melden.

Je Werkenbij website draagt bij aan je vindbaarheid

JobMonkey richt jouw werkenbij.nl website zo in dat deze voldoet aan alle richtlijnen die door de bekende zoekmachines zijn opgegeven. Zo trek je makkelijker nieuw personeel in specifieke functies, sectoren of niches aan. Je krijgt dus een speciaal voor jouw bedrijf ingerichte ‘SEO werving website’.

Eigen huisstijl

Bij JobMonkey laat je een Werkenbij website maken, geheel in de eigen (huis)stijl. Deze website is volledig gericht op het vinden van de juiste kandidaten voor jouw bedrijf of organisatie. Daarbij draait het niet alleen om de inhoud van de functie, maar ook om het vinden van kandidaten die goed passen in je huidige team en organisatie.

Laat een Werkenbij werving website maken

Wil je ook sneller kandidaten vinden en wil je er zeker van zijn dat deze kandidaten passen bij je bedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op en laat een Werkenbij website voor jouw bedrijf maken.